Marketing Managers

Marius

Am înființat DepartamentMarketing.ro în 2012 pentru a ajuta afacerile mici și mijlocii să-și stabilizeze echipa de marketing, să aibă claritate strategică și să fie eficienți în comunicare și promovare. Fac marketing din 2001 și am experiență în zeci de domenii, dar în special în marketing pentru tehnologie, industrie, distribuție, servicii B2B și servicii medicale.

Alexandra

Sunt marketer din 2013, dar adevărata poveste de dragoste cu marketingul a început în 2016 când m-am alăturat echipei DMK. Am colaborat cu clienți din zeci de domenii de activitate și fiecare proiect în care m-am implicat a devenit în scurt timp un challenge personal. Îmi place să fac marketing pentru startup-uri, aplicații mobile, tehnologie, servicii de psihologie și psihoterapie, servicii medicale, IT sau e-commerce.

Petra

Cu o experiență de aproape 20 de ani în comunicare, începută în unul dintre cele mai mari trusturi de presă din țară, am descoperit singură lumea marketingului online prin proiectul meu personal, Jurnal de design interior. De aici și până la colaborarea cu DMK a fost doar un pas. Nevoile variate și strategiile de comunicare diferite ale clienților noștri mi-au adus experiență în Employer Branding, Employer Marketing, Digital Marketing, Corporate Communications, Marketing Strategy.

Senior Marketers

Antonia

Am pornit pe drumul marketingului în 2016, atunci cand am început facultatea de marketing, însă adevarata aventură a început în 2018, cand m-am alăturat echipei DMK. Cu ups and downs, cu lecții la fiecare pas, mă bucur că am ales drumul ăsta. Sau că el m-a ales pe mine.

Raluca

M-am alăturat echipei DepartamentMarketing.ro in 2020, motivată de entuziasmul unei echipe gata sa ajute afacerile românești. Cu un background in marketing in UK, am reusit sa-mi aplic cunostintele pentru companii de tehnologie, servicii B2B, cosmetice sau HoReCa. În prezent sunt implicată în strategiile de comunicare pentru pietele din US, Europa si Orientul Mijlociu.

Iulia

Din 2017 încerc să transform cuvintele în aliatul meu în marketing. Fie că vorbim de creionarea unei strategii coerente, blog content optimizat SEO, broșuri de prezentare sau conținut pentru social media. Frumusețea și provocarea stau în cum le adaptez pe nevoile, vocea și viziunea clientului.

Călin

Fac parte din echipa DMK din 2023 și încerc constant să găsesc balanța dintre backgroundul meu tehnic și marketing. Ce am înțeles până acum? Tehnologia mă ajută să gândesc logic, iar marketingul face logica să fie cool. Am o înclinație pentru clienții din IT, tech și B2B (neașteptat, nu?). Mai sunt multe de învățat, dar fiecare client vine cu o nouă provocare și mai mult know-how în fiecare industrie.

Ilinca

M-am alăturat echipei DMK în 2023, aducând cu mine pasiunea pentru tot ce înseamnă media și content. La schimb, am primit cunoștințe valoroase despre marketing intelligence și diverse domenii de activitate și industrii. Acum, tresar cu entuziasm la orice este legat de UX și AI. Sunt convinsă că viitorul aparține celor care fac alegeri inteligente în business și nu numai.

Lead designer

Cosmin

Din 2019 lucrez cu echipa DMK la îmbunătățirea vizualurilor statice, animate sau producții video pentru branduri românești mici și mijlocii. Din 2009 găsesc soluții vizuale pentru mesajele brandurilor naționale și internaționale pe care le vezi în fiecare zi, fără să le fac neapărat "mai mari și puțin mai la dreapta".

Tech support

Andrei

Mă ocup mai mult de partea tehnică a marketingului. Pe scurt, Google a devenit cel mai bun prieten al meu, iar pentru anumite forumuri de tech și email-uri de suport mi-am creat hotkey-uri. N-am mereu răspunsuri punctuale pentru întrebările primite, dar sigur un ticket deschis pe un forum în anul 2008 le are, trebuie doar să-l găsesc.

Echipa de implementare: Alexandra, Andra, Andrei, Andreea, Calin, Catalina, Chady, Cristina, Diana, Elena, Emi, Ilinca, Ioana, Ionuț, Iulia, Marian, Nicoleta, Robert - junior marketers sau specialiști în domeniile lor, le mulțumim tuturor celor cu care am lucrat de-a lungul timpului pentru rezultatele clienților noștri.

Încurajăm rezultate excepționale creând un mediu de lucru în care marketerii să poată acumula experiență relevantă, încurajând rotații periodice în echipă pentru a evita plafonarea și selectând persoane pasionate de domeniul tău de activitate.

Învățare și adaptare continuă

Mediul de lucru pe care l-am creat stimulează comunicarea și învățarea, ceea ce completează experiența de marketing cu adaptare rapidă și diversitate de opinie.

Risc redus de plafonare

Încurajăm rotația între proiecte pentru a combate epuizarea echipei și a aduce mereu un suflu nou, o perspectivă diferită în proiectele pe termen lung.

Performanță prin pasiune

Luăm în calcul interesele și preferințele personale ale fiecărui nou membru atunci când creăm o echipă, pentru un plus de implicare și responsabilitate.

De ce am folosit schițeîn loc de fotografii?

De ce am folosit schițe în loc de fotografii?

Luăm în serios confidențialitatea, intimitatea și dreptul la viața personală. Atât pentru clienții noștri, cât și pentru fiecare dintre noi. Dacă vrei să ne cunoști, putem oricând să planificăm o întâlnire.

Suntem un partener de discuție, consultanță și implementareîn orice problemă de business sau marketing.