Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.

Căutăm oameni pentru

echipa noastră fantastică.

Te bagi?

Junior Marketer?

Nu prea ai experiență, dar vrei să lucrezi în marketing? Scrie-ne pentru a te înscrie la un internship plătit la noi. Vei avea parte de diversitate, task-uri interesante, rezultate cu care te poți mândri și posibilitatea de a învăța mai mult și mai repede decât oriunde altundeva.

Tu ne oferi timpul tău, iar noi îți oferim acces la programul nostru unic de 3 luni de zile în care vei trece prin mai toate activitățile de bază ale marketingului. La final, tu vei decide dacă marketingul este într-adevăr pentru tine. Și dacă ne convingi și pe noi, îți vom oferi o poziție de Junior Brand Manager la departamentmarketing.ro.

Designer Freelance?

E fain să fii freelancer, știu. Îți faci propriul program, ești propriul tău șef și ai libertatea să îți alegi metodele și colaboratorii. Și banii. Dar dacă citești aceste rânduri, probabil ai mai înțeles ceva.

De exemplu, că fiecare client îți e de fapt șef, că depinzi de el și că e greu să lași un proiect când te-ai plictisit. Sau că e fain să lucrezi de acasă până când realizezi că singurătatea nu e prietenă cu marketerul. Și că uneori ajungi să te îngropi în taskuri mici, pentru că nu ai cui să le dai, ceea ce te plafonează și te enervează. Mai ales când vrei și tu un pic de concediu.

Ce zici, ar fi faină o echipă, ar fi fain să mergi măcar din când în când la birou? Atunci dă-ne un semn, avem ceva să îți spunem.

Povestește-ne ceva despre tine