Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.

Animații video pentru marketing online

Vreau o ofertă de preț

Reach organic mai mare, mai multă interacțiune și impact vizual care oprește privirea.  Așa cum probabil ai aflat deja, conținutul video a devenit mult mai valoros decât clasicele vizualuri statice, mai ales atunci când vorbim de promovare online.

Cu toate acestea, crearea de la zero a conținutului video poate să fie anevoioasă, iar rezultatul final lipsit de inspirație, câteodată chiar cringe 🙂 Fie că vorbim de o filmare în depozit, o animație, un unboxing, un video de prezentare a caracteristicilor, funcționalităților, beneficiilor unui produs sau chiar de un video de atmosferă și brand, câteodată aspectele tehnice ale filmării, participanții, organizarea scenei stau în calea ideii pe care vrei să o transmiți.

Filmarea unui produs, a unui proces sau detalierea unui serviciu poate să întâmpine tot felul de obstacole, chiar dacă bugetul permite angajarea unei echipe specializate. Din astfel de motive, dar și pentru că o animație lasă loc imaginației și unui proces creativ mai amplu, am creat pentru clienții noștri zeci de video-uri animate care susțin procesul de branding, contribuie la educația clienților, pun în valoare produse, servicii sau idei.

Cu resurse restrânse și alături de o înțelegere aprofundată a nevoilor de promovare ale clienților am structurat informațiile existente, am făcut voice-over și am creat de la zero animații care să explice, susțină sau să convingă.

Vreau o ofertă de preț

2020 - ∞

strategie, design, voice-over script, voice-over, înregistrare și editare video, animație, vlog, content, social media

Comunicare online, suport pentru vânzare aplicație, educație produs/servicii, prezentare produse speciale, prezentare servicii,