Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.
Brosura-AC-Associated-1
Coperti-brosura-AC-Associated
Primul-spread-ind-AC-Associated
Spread-din-brosura-AC-Associated

Broșură de prezentare pentru serviciile A&C Associated

A&C Associated este mai mult decât o simplă firmă de contabilitate. Prezenți pe piața din România de peste 18 ani și lideri pe piața din județul Covasna de 10 ani, ei au reușit să se impună printr-o abordare care ține cont de constrângerile momentului și de oportunitățile viitorului, păstrând în prim plan afacerea clientului.

Această orientare spre nevoile clientului și faptul că, pe lângă serviciile de bază, ei oferă și consultanță fiscală şi legală, asistență pe parcursul derulării activităților de control ale ANAF și chiar reprezentare în fața instanțelor de judecată, au determinat succesul companiei.

Pornind de la nevoia de a prezenta întreaga complexitate a serviciilor ACA clienților potențiali prezenți la diverse evenimente, s-a decis că este nevoie, în cadrul efortului integrat de marketing externalizat, de o prezentare tipărită. Broșura rezultată combină cu subtilitate paleta de culori a brandului, elemente grafice și imagini supra realiste, într-un format de print elegant și inedit, evidențiind serviciile premium oferite de companie.

2017

strategie, structură, design, reprezentare grafică, conținut, alegere soluție optimă de tipar.

promovarea serviciilor, distribuire online, târguri și expoziții, întâlniri clienți potențiali