Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.
inteliLIGHTR-NB-IoT-brochure
inteliLIGHTR-NB-IoT-brochure-interior
Brosura-inteliLIGHTR-PLC
Brosura-inteliLIGHTR-PLC-deschisa

Broșuri de prezentare pentru produsele și serviciile inteliLIGHT

inteliLIGHT este o soluție de telegestiune a iluminatului public. Pe scurt, utilizând cele mai noi tehnologii de comunicație, create special pentru aplicații IoT (Internet of Things), inteliLIGHT transformă rețelele clasice de iluminat public în structuri inteligente, pregătite pentru aplicații de tip Smart City.

Un computer poate controla aprinderea și stingerea lămpilor din oraș, pe baza senzorilor de lumină sau a unor programe prestabilite. Fiecare lampă poate fi controlată individual la nevoie și orice defecțiune este raportată în timp real, alături de informații electrice detaliate din toate nodurile rețelei.

Sistemul poate fi instalat pe o infrastructură existentă, fără a înlocui corpurile de iluminat și poate utiliza una sau mai multe tehnologii de comunicații, în funcție de specificul zonei și infrastructura existentă.

Cei mai importanți dintre clienții inteliLIGHT sunt internaționali, orașe ca Mecca sau Jakarta, cărora li se alătură sute de alte orașe pe toate continentele. Există implementări și în România, Brașov sau Craiova, însă focus-ul companiei este la nivel internațional.

Cea mai dificilă încercare în cadrul acestui proiect a fost definirea grafică a sistemelor complexe de comunicație care stau la baza unui sistem inteligent de iluminat. Audiența broșurii este reprezentată atât de specialiști în iluminat, oameni tehnici care înțeleg cele mai mici detalii, cât și reprezentanți ai municipalităților, care sunt mai mult interesați de modul general de funcționare, beneficiile comunității și detalii de finanțare.

2015-2017

strategie, structură, design, reprezentare grafică a sistemelor, conținut, alegere soluție optimă de tipar, conținut în română și engleză.

promovarea produselor și serviciilor, distribuire online, târguri și expoziții, întâlniri clienți potențiali