Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.
improspatare-brand-si-platforma-online-pentru-jurnal-de-design-interior
Print

Împrospătare brand și platformă online pentru Jurnal de design interior

Fiind unele dintre cele mai vechi bloguri de design interior din România, Jurnal de design interior a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor. În timp, platforma s-a transformat în mai mult decât o sursă de inspirație, site-ul a crescut oferind sfaturi de la designeri, produse recomandate și soluții de amenajare. Creșterea, atât a traficului cât și a conținutului, au atras după sine nevoia unei noi indentițăți în contextul unei strategii de marketing și al unei direcții editoriale împrospătate.

Pe lângă aceste nevoi stringente, proiectul a venit și cu o provocare tehnică. Blogul și conținutul (mai mult decât stufos) strâns în cei aproape 10 ani de activitate online era construit pe învechita platformă Blogger. Transferul de date și importul pe server apoi în WordPress a fost destul de anevoios, însă atenția la detaliu și echipa specializată de web development au dus totul la bun sfârșit.

Astfel, le-am oferit celor de la Jurnal o soluție web care să integreze într-un flux logic, ușor de parcurs pentru cititori, atât articolele inspiraționale, cât și vânzarea de produse prin afiliere și secțiunea de designeri de interior din România.

În plus, schimbarea platformei web a inclus și o împrospătarea a brandului. Logo-ul propus și acceptat exprimă mult mai clar preferință scandinavă, modernă și minimală a proiectelor de design interior prezentate.

2019

strategie, branding, identitate vizuală, UX/UI, webdesign, structurare și introducere produse, SEO, blogging și content marketing, securitate website, SSL și optimizare

platformă online de prezentare și inspirație proiecte de design și amenajări interioare cu produse afilitate și secțiune specială pentru designerii din România.

www.jurnaldedesigninterior.com