Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.
Prima propunere de logo Sanct Georgius
Prima propunere de logo Sanct Georgius
A doua propunere de logo Sanct Georgius
A doua propunere de logo Sanct Georgius
Eticheta Sanct Georgius cladiri din Romania
Eticheta Sanct Georgius simbol A
Eticheta Sanct Georgius simbol B
Eticheta Sanct Georgius Numere
Eticheta Sanct Georgius Minimalist
Eticheta Sanct Georgius Unghiuri
11

Rebranding și design de etichete Sanct Georgius – o abordare modernă pentru o băutură tradițională

Pălinca este băutura transilvană cunoscută peste mări și țări, recunoscută mai ales datorită tăriei cu care se laudă de cele mai multe ori. Fructe distilate, licoare învechită în butoaie de lemn nobil. Ce surprize ar putea să îți rezerve o sticlă de pălincă?

Ei bine, Sanct Georgius este una dintre cele mai premiate pălinci din România. Produsă în Sfântu Gheorghe, a reușit să impresioneze somelieri din toată Europa (da, specialiștii în gusturi rafinate sunt preocupați și de pălincă).  Echilibrul între tradiție, fructe proaspete alese cu grijă și un proces modern de producție creează o experiență pe care cu greu o poți exprima în cuvinte. Trebuie să o încerci. Nu în ultimul rând, pasiunea pentru distilare se vede în cele peste 20 de sortimente de pălincă pe care Sanct Georgius le-a dus la concursuri internaționale – și care au cel puțin o medalie câștigată.

Pentru că tradiția locală a pălincii este atât de puternică însă, mulți români au putut fi convinși să guste și să cumpere pălinca premium de la Sfântu Gheorghe. Și pentru a depăși acest impas, Sanct Georgius a apelat la servicii de marketing externalizat. Iar noi am propus să abandonăm complet direcția tradițională și să atacâm o piață cu totul nouă, a celor dispuși să experimenteze. O băutură tradițională cu o imagine ultra-modernă.

Procesul de rebranding a pornit de la imaginea Sfântului Gheorghe. Aceasta a fost reinterpretată și transformată într-un logo modern, minimal, care să susțină valorile brand-ului și să rezoneze cu targetul de clienți. Culorile sobre, forma și dimensiunea sticlei au fost detalii studiate cu atenție.

Iar pentru etichete, agenția de marketing a propus o serie de variante care să stârnească curiozitatea celor dispuși să încerce o experiență nouă, să răspundă nevoii de diferențiere între sortimentele de pălincă și să permită oferirea de serii limitate pentru produsele premiate.

2018

cercetare concurență, branding, identitate vizuală, identitate verbală, graphic design

clienții Sanct Georgius

www.sanctgeorgius.ro