Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.

Serie de animații video educative pentru Mooshee App

Mooshee App este o aplicație care propune părinților un plan personalizat de diversificare pentru bebe, creat de nutriționiști și îmbunătățit de algoritmul Mooshee.

În viață sunt putine lucruri mai dificile decât creșterea unui copil în primele sale 6 luni: atenție constantă, griji legate de sănătate, alegeri de facut la care nici nu te gândeai înainte.  Iar după 6 luni de anxietate și nesomn, vine apogeul de panică și dezorientare: diversificarea alimentației. Petreci mai bine de o oră zilnic pentru a decide planul alimentar al copilului. Ce rețete pentru diversificare să alegi? Iar după ce stabilești meniul, te lovești de indisponibilitatea ingredientelor. Nu toată lumea are în cămară cartof dulce sau dovleac plăcintar.

Având în vedere dificultățile părinților legate de diversificare, misiunea Mooshee este să elimine din confuzie și din panică, să propună o soluție automată pentru întreaga perioadă a diversificării. Și pentru a ajuta întreaga comunitate, eforturile noastre de marketing și comunicare s-au îndreptat spre o serie de resurse gratuite, de la rețete de diversificare și flux gratuit de newslettere cu informații esențiale până la un canal de YouTube.

Manualul de brand Mooshee susține o comunicare directă, liberă, haioasă. În plus, majoritatea părinților ce utilizează sau sunt interesați de o astfel de aplicație au între 20 și 40 de ani, tineri și dinamici, însă nedormiți de 6 luni. Astfel, direcția vizuală a fost una lejeră, inspirată din joaca desenelor animate, cu elemente naive, dar care pun cu ușurință zâmbetul pe buze în timp ce transmit informația valoroasă de care au nevoie mult-încercații părinți.

2020

strategie, design, voice-over script, voice-over, înregistrare și editare video, animație, vlog,

Comunicare online, suport pentru vânzare aplicație, educație părinți