Departament de marketing externalizat

Propria ta echipă de marketing disponibilă în doar câteva zile.
vanzari-online-pentru-un-business-cu-succes-comertul-traditional-evivo-ro
Campanii-remarketing-AdWords-Evivo
Campanii-Evivo-de-remarketing-product-feed-promovare-si-brand-awarness-prin-Facebook
Advertorial-Evivo-Jurnal-de-design-interior

Vânzări online pentru un business cu succes în comerțul tradițional – evivo.ro

Despre proiect

Evivo este magazinul online al unui distribuitor de produse sanitare din Brașov. Cu o acoperire foarte bună a distribuției în comerțul tradițional și DIY, compania nu reușise să își extindă activitatea de vânzare și pe Internet.

În urma câtorva inițiative de acest gen, chiar având un magazin online care nu dădea deloc rezultate, ajunseseră la concluzia că produsele lor nu se pot vinde online.

Am prezentat viziunea noastra de vânzare online și modul integrat de a privi produsul, piața țintă, platforma de vânzare și platforma de promovare. În cele din urmă am reușit să transmitem entuziasmul și încrederea noastră în potențialul latent al produselor și am primit acceptul de colaborare.

La 3 luni de la demararea proiectului am făcut prima vânzare, iar în primii 2 ani am depășit 1.000 de comenzi și o cifra de afaceri care confirmă succesul magazinului online EVIVO – design și amenajare pentru baie și bucărie.

2015 – prezent

strategie, cercetare de piață, webdesign, UX/UI, structurare și introducere produse, SEO, SSL, social media, promovare online Adwords & Facebook, blogging și content marketing, customer service

promovare și vânzare online pentru baterii sanitare, sisteme de duș, chiuvete de bucătărie și accesorii

www.evivo.ro